سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 102 دی 7 , ساعت 9:35 عصر

آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی با بیان اینکه بصیرت انسان را در مسیر صحیح قرار می دهد، گفت: انسان اهل تلاش و بدون بصیرت از مسیر حق دور می‌شود، قبل از هر عمل باید مسیر حق را شناخت.

آیت الله صادق آملی لاریجانی،  رئیس تشخیص مصلحت نظام ،به گزارش ایکنا از مازندران، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی، رئیس تشخیص مصلحت نظام، پنجشنبه هفتم دی‌ماه در دیدار مردمی و سخنرانی در مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) شهر نور به مناسبت بزرگداشت نهم دی ماه، روز بصیرت، گفت: اگر عمل افراد براساس بصیرت نباشد، از مسیر اصلی دور می‌شوند.

وی افزود: بصیرت انسان را در مسیر صحیح قرار می‌دهد. انسان اهل تلاش و بدون بصیرت از مسیر حق دور می‌شود، قبل از هر عمل باید مسیر حق را شناخت.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی تصریح کرد: در روایت آمده است که عمل کم انسان همراه با یقین و بصیرت بهتر از عمل زیاد بدون یقین و بصیرت و همراه با جهل و شک است، این مسئله در زندگی اجتماعی تأثیر بسیاری دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در ایام فتنه برخی‌ها با تبلیغات مسموم و کمک خارجی، فضای فتنه‌انگیز را در کشور راه‌اندازی کردند، اظهار کرد: متأسفانه کسانی که از آن‌ها انتظار می‌رفت، در مقابله با این فضای فتنه‌انگیز جهت‌گیری و عکس‌العملی نشان ندادند.

 وی بصیرت را معیار اصلی برای پیشگیری از اشتباه دانست و اظهار کرد: باید بصیرت در دین را بشناسیم و بدانیم که شک، منشأ بسیاری از گرفتاری‌هاست. هنگام وقوع فتنه، انسان باید بصیرت داشته باشد.

آیت‌الله لاریجانی اعتقادات، احکام و اخلاق را از عناصر دین ذکر کرد و گفت: توحید رکن رکین سیاست ماست و باید به آن توجه کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران اسلامی در منطقه حرف اول را می‌زند و محور مقاومت است، گفت: روسیه با ادعای اقتدارش، وقتی تحریم شد مشکلات زیادی پیدا کرد اما جمهوری اسلامی ایران فقط با اتکا به خداوند و محور توحیدی توانست راهش را پیدا کند.

وی با محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه گفت: مردم غزه و فلسطین بیش از 80 روز برابر این رژیم دوام آوردند و مقاومت کردند و به گفته سیدحسن نصرالله، ایران محور مقاومت است.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی ادامه داد: انقلاب اسلامی یک نظام و فلسفه سیاسی را که اساس آن خودباوری و بازگشت به خویشتن است به دنیا معرفی کرد. این نظام 40 سال است که مقابل بزرگترین قدرت‌های دنیا ایستاده.

انتهای پیام

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ